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portada 125 Best Gluten-Free Bread Machine Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Editorial
Año
2010
Idioma
Inglés
N° páginas
264
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.3 x 18.1 x 1.5 cm
Peso
0.47 kg.
ISBN
9780778802389
ISBN13
9780778802389
N° edición
N/A

125 Best Gluten-Free Bread Machine Recipes (en Inglés)

Donna Washburn (Autor) · Heather Butt (Autor) · Mark Shapiro (Ilustrado por) · Robert Rose · Tapa Blanda

125 Best Gluten-Free Bread Machine Recipes (en Inglés) - Washburn, Donna ; Butt, Heather ; Shapiro, Mark

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "125 Best Gluten-Free Bread Machine Recipes (en Inglés)"

Great breads from the home kitchen. They will taste like they came from the best bakery in town. For anyone who enjoys the flavor and aroma of freshly baked bread, nothing beats the convenience of a bread machine. This convenience is even greater for those managing a gluten intolerance. Finally here are great recipes for the food that is most strictly avoided and typically most missed in gluten-free diets: bread. These recipes make gluten-free breads that not only taste great but are specifically designed to meet the exacting requirements of bread machines. Each recipe has been thoroughly tested to ensure successful results every time. And what a collection of recipes it is: Banana seed bread Brown bread Cornbread Cranberry wild rice bread Egg-free, corn-free, lactose-free brown bread Italian herb bread Pumpernickel Sourdough walnut bread Tomato rosemary bread Hamburger/mini-sub buns Hot cross buns Sun-dried tomato ciabatta Thin pizza crust Cinnamon buns Focaccia Throughout the book there are tips and techniques for using a bread machine, and as a bonus the authors have included recipes for mixer prepared variations. These breads will be enjoyed by everyone in the family, whether affected by gluten intolerance or not.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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