¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada A Very Chinese Cookbook: 100 Recipes From China and not China (But Still Really Chinese) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781954210479

A Very Chinese Cookbook: 100 Recipes From China and not China (But Still Really Chinese) (en Inglés)

Pang Kevin,Pang Jeffrey,America's Test Kitchen (Autor) · Amer Test Kitchen · Tapa Dura

A Very Chinese Cookbook: 100 Recipes From China and not China (But Still Really Chinese) (en Inglés) - Pang Kevin,Pang Jeffrey,America's Test Kitchen

Libro Nuevo

32,51 €

34,23 €

Ahorras: 1,71 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 01 de Julio y el Lunes 15 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "A Very Chinese Cookbook: 100 Recipes From China and not China (But Still Really Chinese) (en Inglés)"

James Beard Award winner Kevin Pang and his dad Jeffrey, hosts of the hit America's Test Kitchen series Hunger Pangs, show you the way to delicious Chinese cooking in this accessible, funny, heartfelt cookbook. From American Chinese classics (General Tso's Chicken) to Sichuan street foods (Dan Dan Mian) and Hong Kong dim sum favorites (Shu Mai), A Very Chinese Cookbook is ideal for both the Chinese food-curious and experienced cooks seeking a weekend soup dumpling project. Chock full of tips, techniques, stories, and friendly ingredient guides, with over 100 of ATK's trademark rigorous recipes--and even a magic trick with fortune cookies--the cookbook in your hands is very practical, very personal, and very Chinese indeed. Two Generations of Storytelling: Jeffrey recounts a lifelong love of cooking that began in childhood, growing up in Hong Kong, cooking at his mother's side, and exploring the street vendors and markets. Kevin dispenses practical wisdom that brings the recipes to life--why Beef Ho Fun is the mark of a great Cantonese chef; why Shu Mai is the world heavyweight champion of dumplings. Test Kitchen Techniques: From the basics of successful stir-frying to folding methods for Shanghai Soup Dumplings, careful instructions and abundant photos teach key steps.Chinatown Shopping Guide: From choosing the right soy sauce or vinegar to buying fresh noodles and seeking out superlative Buddhist-style chickens, let the Pangs be your trusted guides.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes