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portada Amaro: The Spirited World of Bittersweet, Herbal Liqueurs, With Cocktails, Recipes, and Formulas (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
280
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
31.5 x 25.1 x 2.5 cm
Peso
0.77 kg.
ISBN13
9781607747482
N° edición
1

Amaro: The Spirited World of Bittersweet, Herbal Liqueurs, With Cocktails, Recipes, and Formulas (en Inglés)

Brad Thomas Parsons (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

Amaro: The Spirited World of Bittersweet, Herbal Liqueurs, With Cocktails, Recipes, and Formulas (en Inglés) - Parsons, Brad Thomas

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Amaro: The Spirited World of Bittersweet, Herbal Liqueurs, With Cocktails, Recipes, and Formulas (en Inglés)"

Featuring more than 100 recipes, Amaro is the first book to demystify the ever-expanding, bittersweet world, and is a must-have for any home cocktail enthusiast or industry professional. The European tradition of making bittersweet liqueurs--called amari in Italian--has been around for centuries. But it is only recently that these herbaceous digestifs have moved from the dusty back bar to center stage in the United States, and become a key ingredient on cocktail lists in the country's best bars and restaurants. Lucky for us, today there is a dizzying range of amaro available--from familiar favorites like Averna and Fernet-Branca, to the growing category of regional, American-made amaro. Starting with a rip-roaring tour of bars, cafés, and distilleries in Italy, amaro's spiritual home, Brad Thomas Parsons--author of the James Beard and IACP Award-winner Bitters--will open your eyes to the rich history and vibrant culture of amaro today. With more than 100 recipes for amaro-centric cocktails, DIY amaro, and even amaro-spiked desserts, you'll be living (and drinking) la dolce vita.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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