Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods (Springerbriefs in Molecular Science) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
54
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9783319769226
N° edición
1

Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods (Springerbriefs in Molecular Science) (en Inglés)

Rajeev K. Singla; Ashok K. Dubey; Sara M. Ameen (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods (Springerbriefs in Molecular Science) (en Inglés) - Rajeev K. Singla; Ashok K. Dubey; Sara M. Ameen

Libro Nuevo

77,81 €

81,91 €

Ahorras: 4,10 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 65 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 11 de Junio y el Viernes 28 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Analytical Methods for the Assessment of Maillard Reactions in Foods (Springerbriefs in Molecular Science) (en Inglés)"

This Brief provides an overview of different analytical methods and techniques for the qualitative and quantitative evaluation of Maillard Reactions and their reaction products in foods during processing and storage. Reliable methodology for the investigation of Maillard Reactions and their products are of utmost importance in food analysis: since Maillard Reactions can on the one hand be desirable and advantageous, influencing the colors, flavors and odors of food products, they can on the other hand also produce detrimental compounds afflicting the consumers’ health (e.g. furfurals, furosine, or acrylamide). This Brief introduces different analytical methods, which can be used to investigate and characterize Maillard Reactions and their products in foods, including for example capillary electrophoresis, high performance liquid chromatography, gas chromatography with mass spectrometric detection, UV-VIS spectrophotometry, fluorescence, electronic nose, gravimetric systems, and many more. The chapters exemplify how the analytical techniques can be applied for assessing and evaluating different Maillard Reaction products in foods. Readers will find basic information, as well as practical hints and guidelines for application in their own laboratory.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes