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portada bone in the throat (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.3 x 13.6 x 2.1 cm
Peso
0.28 kg.
ISBN
1582341028
ISBN13
9781582341026

bone in the throat (en Inglés)

Anthony Bourdain (Autor) · Bloomsbury USA · Tapa Blanda

bone in the throat (en Inglés) - Anthony Bourdain

Libro Nuevo

20,75 €

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "bone in the throat (en Inglés)"

The acclaimed first novel by the New York Times bestselling author of Kitchen Confidential and host of Parts Unknown on CNN. A wildly funny, irreverent tale of murder, mayhem, and the mob. When up-and-coming chef Tommy Pagana settles for a less than glamorous stint at his uncle's restaurant in Manhattan's Little Italy, he unwittingly finds himself a partner in big-time crime. And when the mob decides to use the kitchen for a murder, nothing Tommy learned in cooking school has prepared him for what happens next. With the FBI on one side, and his eccentric wise-guy superiors on the other, Tommy has to struggle to do right by his conscience, and to avoid getting killed in the meantime. In the vein of Prizzi's Honor, Bone in the Throat is a thrilling Mafia caper laced with entertaining characters and wry humor. This first novel is a must-have for fans of Anthony Bourdain's nonfiction.
Anthony Bourdain
  (Autor)
Ver Página del Autor
(Nueva York, 1956 – Alsacia, 2018) Jefe de cocina con más de 30 años de experiencia. Además, fue presentador de televisión y escritor estadounidense.​ Marcó un antes y un después en la forma de ver la alta cocina con una visión rompedora y sin prejuicios. Chef de fama internacional, combinó durante años su habilidad tras los fogones con la escritura y la aparición en diferentes medios de comunicación. También colaboró en numerosas ocasiones con la prensa, desde The New York Times y The Times hasta la revista Food Arts.
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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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