Compartir
Ciencia i Xocolata ube
Varios Autores (Autor)
·
Univ De Barcelona
· Tapa Blanda
Ciencia i Xocolata ube - Varios Autores
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis ListasSe enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 05 de Junio y el
Viernes 07 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Ciencia i Xocolata ube"
La xocolata és un dels aliments que més passions desperta. Tant si és negra, amb llet, en pols, desfeta o en qualsevol altra presentació, agrada a gent de totes les edats. En aquest llibre el lector coneixerà la història daquest aliment, el procés delaboració i les característiques nutritives del producte, així com moltes altres anècdotes curioses. ..Ciència i xocolata ofereix al lector una visió molt completa del món de la xocolata i daltres derivats del cacau, estudiant-ne tant els aspectes científics i industrials com els que tenen a veure amb la seva història i amb les aplicacions quotidianes en làmbit culinari i domèstic. En un to amè, endolcit amb curiositats i anècdotes llamineres, aquest llibre descobreix tots els secrets dun dels aliments més apreciats a casa nostra.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Español.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.