Compartir
Corn and Grain Sorghum Comparison: All Things Considered (en Inglés)
Yared Assefa; Kraig L. Roozeboom; Curtis Thompson; Alan Schlegel; Loyd Stone; Jane Lingenfelser (Autor)
·
Academic Press
· Tapa Blanda
Corn and Grain Sorghum Comparison: All Things Considered (en Inglés) - Yared Assefa; Kraig L. Roozeboom; Curtis Thompson; Alan Schlegel; Loyd Stone; Jane Lingenfelser
63,99 €
67,36 €
Ahorras: 3,37 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 14 de Junio y el
Miércoles 03 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Corn and Grain Sorghum Comparison: All Things Considered (en Inglés)"
Corn and grain sorghum (Sorghum bicolor subsp. bicolor L) are among the top cereal crops world wide, and both are key for global food security. Similarities between the two crops, particularly their adaptation for warm-season grain production, pose an opportunity for comparisons to inform appropriate cropping decisions. This book provides a comprehensive review of the similarities and differences between corn and grain sorghum. It compares corn and sorghum crops in areas such as morphology, physiology, phenology, yield, resource use and efficiency, and impact of both crops in different cropping systems. Producers, researchers and extension agents in search of reliable scientific information will find this in-depth comparison of crops with potential fit in dryland and irrigations cropping systems particularly valuable.Presents a wide range of points of comparisonOffers important insights for crop decision making
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.