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portada Creamy Chocolate Cravings: A Chocolate Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
82
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.9 x 21.6 x 0.4 cm
Peso
0.21 kg.
ISBN13
9781835522318

Creamy Chocolate Cravings: A Chocolate Cookbook (en Inglés)

Kristina C Groves (Autor) · Atlas Vista Publisher · Tapa Blanda

Creamy Chocolate Cravings: A Chocolate Cookbook (en Inglés) - Kristina C Groves

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 91 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Creamy Chocolate Cravings: A Chocolate Cookbook (en Inglés)"

Make your decadent dreams come true with this chocolate-covered collection of more than 100 recipes that showcase the treasured dessert ingredient--from delicious morning baked goods and pick-me-up treats to rich after-dinner delights for special occasions.Chocolate may be the most universally loved (and craved) flavoring, and this book is the definitive guide to any sweet treat you can imagine featuring it, for any time of day. Wake up with streusel-topped Chocolate-Walnut Muffins that are easy to make or professional-grade Chocolate Croissants when weekend time allows. Pack lunches with pleasing Milk Chocolate Revel Bars or serve Magic Chocolate Flan Cake or Chocolate Pavlova with Berries and Whipped Cream after dinner.Much of why we fall for chocolate is because it brings back memories of candy bar snacks and sneaking just-baked chocolate chip cookies while they're still warm (we have the best recipe). Become a home chocolatier by learning all about chocolate nomenclature, how to shop for the best-tasting cocoa powder, when you should use chocolate bars versus chips, decorating dazzling desserts with chocolate, and how to make candies and cookies with shiny, snappy chocolate coatings with our shortcut to tempering.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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