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portada Extra Virgin: Recipes & Love From our Tuscan Kitchen (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780385346054

Extra Virgin: Recipes & Love From our Tuscan Kitchen (en Inglés)

Gabriele Corcos; Debi Mazar (Autor) · Clarkson Potter · Tapa Dura

Extra Virgin: Recipes & Love From our Tuscan Kitchen (en Inglés) - Gabriele Corcos; Debi Mazar

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Extra Virgin: Recipes & Love From our Tuscan Kitchen (en Inglés)"

Debi Mazar and Gabriele Corcos, hosts of the Cooking Channels's hit show Extra Virgin, bring together food, family, and style in a celebration of the pleasures of the rustic Italian table with 120 recipes for simple yet exquisite meals that are accessible, full of fresh flavor, and easy to prepare.Devi Mazar and Gabriele Corcos are ambassadors of contemporary Tuscan cooking. In Extra Virgin, Gabriele is a traditional Italian with a big heart, and Debi is an outgoing, brash New York City girl. Their sassy and playful exchanges illuminate what’s important in everyday life: good food and a lot of love.Ranging from traditional antipasti and soups to their spin on entrees, pizzas, and desserts, recipes include Pecorino and Honey Dip, a sweet and salty way to start a meal; tangy, luscious Grilled Apricots with Goat Cheese Ricotta, inspired by wild Tuscan apricot trees; and Sausage and Beans, which offers hints of fennel in a Tuscan red sauce. Here, too, are Braised Artichokes softened in guanciale-infused oil, Breakfast Pizza, and Coffee Granita just as Italians make it.So flag these recipes, get sauce on them, let splashes of olive oil mark the pages—and invite Debi and Gabriele’s charisma and passion for cooking to spill into your kitchen.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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