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portada Fermentation: How to Make Your own Sauerkraut, Kimchi, Brine Pickles, Kefir, Kombucha, Vegan Dairy, and More (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
240
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
26.2 x 21.6 x 2.5 cm
Peso
1.13 kg.
ISBN13
9780754834649

Fermentation: How to Make Your own Sauerkraut, Kimchi, Brine Pickles, Kefir, Kombucha, Vegan Dairy, and More (en Inglés)

Asa Simonsson (Autor) · Lorenz Books · Tapa Dura

Fermentation: How to Make Your own Sauerkraut, Kimchi, Brine Pickles, Kefir, Kombucha, Vegan Dairy, and More (en Inglés) - Simonsson, Asa

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Fermentation: How to Make Your own Sauerkraut, Kimchi, Brine Pickles, Kefir, Kombucha, Vegan Dairy, and More (en Inglés)"

Winner of the Best Fermentation Cookbook at the Gourmand International Cookbook Awards 2020! Cabbage, salt and water... and time. That's all it takes to make one of the healthiest foods. Ferments are amazing, they not only are great-tasting, but are very good for you. Used for centuries as a natural way of food preservation, they are now known to actively improve digestive balance and gut health. What is more satisfying than lining up a row of brightly colored jars that you have made yourself, all bursting with natural goodness? Ferments are cheap and easy-to-make, yet full of sophisticated flavors, aromas and textures. And the benefits of fermented food can be found in much more than cabbage sauerkraut: this detailed and practical book also shows how to make all kinds of delicious brine pickles, kimchi, kefir, kombucha, nut cheeses, and sourdough.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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