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portada French Vegetarian Cooking pb (Evans Novel of the West) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
1997
Idioma
Inglés
N° páginas
336
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.3 x 2.6 cm
Peso
0.49 kg.
ISBN13
9780871318374
N° edición
0002

French Vegetarian Cooking pb (Evans Novel of the West) (en Inglés)

Paola Gavin (Autor) · M. Evans and Company · Tapa Blanda

French Vegetarian Cooking pb (Evans Novel of the West) (en Inglés) - Gavin, Paola

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "French Vegetarian Cooking pb (Evans Novel of the West) (en Inglés)"

This stunning book is a collection of over 200 tasty recipes featuring the marvelously varied vegetarian cuisine of France. Represented within are French provincial, regional and local specialties from Flanders to Provence that showcase the vast range of flavors to be found in French cuisine. Vegetarian food is nothing new to France where vegetables have always been treated with great respect. In the Middle Ages, after France suffered many famines; cereals, dried beans, roots, and herbs formed the basis of the peasant diet. French cooking as we know it today did not evolve until after Catherine de Medici married the Dauphin and brought her Italian chefs to France. This book is a personal collection of regional vegetarian dishes from all over France; their influences range from Flemish and German cuisine in the north to Spanish and Italian in the south. Within you will find gratins from Savoie, lentil dishes from Languedoc, wine-based dishes from Burgundy and ratatouille from Provence. These concise and easy-to-follow recipes bring the famed cuisine of France to your vegetarian kitchen.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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