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portada Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
276
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.1 x 15.7 x 2.0 cm
Peso
0.52 kg.
ISBN13
9781771887182
N° edición
1

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry (en Inglés)

Chavez-Gonzalez, Monica ; Buenrostro-Figueroa, Jose Juan ; Aguilar, Cristobal N. (Autor) · Apple Academic Press · Tapa Dura

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry (en Inglés) - Chavez-Gonzalez, Monica ; Buenrostro-Figueroa, Jose Juan ; Aguilar, Cristobal N.

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 1: Food Technology and Chemistry (en Inglés)"

This Handbook of Research in Food Science and Technology consists of three volumes focusing on food technology and chemistry, food biotechnology and microbiology, and functional foods and nutraceuticals. The volumes highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels. In particular, the handbooks includes relevant information on the modernization in the food industry, sustainable packaging, food bioprocesses, food fermentation, food microbiology, functional foods and nutraceuticals, natural products, nano- and microtechnology, healthy product composition, innovative processes/bioprocesses for utilization of by-products, development of novel preservation alternatives, extending the shelf life of fresh products, alternative processes requiring less energy or water, among other topics. Volume 1 of the 3-volume set focuses on food technology and chemistry. The chapters examine edible coatings, bioactive compounds, essential oils in active food packaging, food industrial wastes as raw material for nanostructure production, and more.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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