¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Honey Constituents and Their Biological Functions (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781119113294

Honey Constituents and Their Biological Functions (en Inglés)

MD Ibrahim Khalil (Ilustrado por) · Siew Hua Gan (Ilustrado por) · Bey Hing Goh (Ilustrado por) · Wiley · Tapa Dura

Honey Constituents and Their Biological Functions (en Inglés) - Khalil, MD Ibrahim ; Gan, Siew Hua ; Goh, Bey Hing

Libro Físico

176,91 €

186,22 €

Ahorras: 9,31 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 01 de Julio y el Jueves 11 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Honey Constituents and Their Biological Functions (en Inglés)"

A vital understanding of the health effects of this renowned natural food Honey is among the most famous and widely available natural food products in the world, and its flavor profiles are well understood. Despite its use as a natural remedy by many societies, however, there has until recently been no systematic attempt to assess the scientific basis for claims about honey's health benefits. The ubiquity of honey and honey-derived natural remedies make such an assessment highly desirable. Honey: Composition and Health Benefits offers a systematic assessment for the first time, analyzing the substances that make up honey and their health effects, both separately and in combination. Dedicating full chapters to each of honey's constituent materials, this book provides the first full-length and comprehensive treatment of this natural food. It also includes content on other honey products such as royal jelly, propolis, and bee venom. It promises to shed scientific light on centuries of tradition. Honey readers will also find: Detailed treatment of honey's constituent carbohydrates, amino acids, organic acids, and more Closing chapters dealing with contaminants and toxins found in honey A vast and distinguished team of global contributors with decades of expertiseHoney promises to be essential for food scientists, nutritionists, and health scientists, both in academic research and in industry.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes