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portada Influence of Lyophilization on Noodle Quality (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
136
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 0.8 cm
Peso
0.21 kg.
ISBN13
9786138944706

Influence of Lyophilization on Noodle Quality (en Inglés)

Anna Wang (Autor) · Ligen Wu (Autor) · Anming Wang (Autor) · Scholars' Press · Tapa Blanda

Influence of Lyophilization on Noodle Quality (en Inglés) - Wang, Anna ; Wu, Ligen ; Wang, Anming

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Influence of Lyophilization on Noodle Quality (en Inglés)"

Drying process could causes tremendous changes in noodles. Lyophilizationis regarded as the best method for its products having unchangeable nutrition quality, quick rehydration, etc.The influences of lyophilizationis on noodle quality was focused on in this book. FTIR, particle size analyzer, DSC, fluorescence microscopy and NMR techniques were used to investigate the changes of noodle quality before and after drying.

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