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portada Introduction to Food Science: Water: A Kitchen-Based Workbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Diseñado por
Idioma
Inglés
N° páginas
170
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.9 x 21.6 x 0.9 cm
Peso
0.41 kg.
ISBN13
9781948515061
N° edición
0002

Introduction to Food Science: Water: A Kitchen-Based Workbook (en Inglés)

Dale W. Cox (Autor) · Susan Uttendorfsky (Ilustrado por) · Glen Edelstein (Diseñado por) · Edible Knowledge · Tapa Blanda

Introduction to Food Science: Water: A Kitchen-Based Workbook (en Inglés) - Dale W Cox

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Introduction to Food Science: Water: A Kitchen-Based Workbook (en Inglés)"

Food Science is a discipline that's not well known, but the evidence of it is all around us, from our kitchens to our grocery stores to our favorite restaurants. Written by Dale Cox (B.S., M.S. Food Science with 23 years' experience in the industry), the ​​Edible Knowledge(R) brand of workbooks are designed to be used in a "home lab" (the kitchen) by homeschoolers and anyone else with a desire to learn the science behind the food we eat. Each workbook contains food science theory along with exciting and challenging experiments designed for ages 10 and up. This second workbook in the series, Introduction to Food Science: Water goes deep into that amazing compound, including presentations on water properties, solutions and dispersions, water activity, boiling and steam, and ice. The 18 included experiments are not just fun and engaging but are also designed to promote deep thinking and develop problem-solving skills. It is our hope at Beakers & Bricks that you will thoroughly enjoy learning about food science...Knowledge that is truly Edible!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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