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portada Japanese Cooking: A Simple art (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Prefacio de
Editorial
Año
2012
Idioma
Inglés
N° páginas
508
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.9 x 18.8 x 4.3 cm
Peso
1.45 kg.
ISBN
1568363885
ISBN13
9781568363882
N° edición
0025

Japanese Cooking: A Simple art (en Inglés)

Shizuo Tsuji (Autor) · M. F. K. Fisher (Introducción de) · Ruth Reichl (Prefacio de) · Kodansha · Tapa Dura

Japanese Cooking: A Simple art (en Inglés) - Tsuji, Shizuo ; Fisher, M. F. K. ; Reichl, Ruth

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 2 opiniones
Libro Nuevo

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Reseña del libro "Japanese Cooking: A Simple art (en Inglés)"

When it was first published, Japanese Cooking: A Simple Art changed the way the culinary world viewed Japanese cooking, moving it from obscure ethnic food to haute cuisine. Twenty-five years later, much has changed. Japanese food is a favorite of diners around the world. Not only is sushi as much a part of the Western culinary scene as burgers, bagels, and burritos, but some Japanese chefs have become household names. Japanese flavors, ingredients, and textures havebeen fused into dishes from a wide variety of other cuisines. What hasn't changed over the years, however, are the foundations of Japanese cooking. When he originally wrote Japanese Cooking: A Simple Art, Shizuo Tsuji, a scholar who trained under famous European chefs, was so careful and precise inhis descriptions of the cuisine and its vital philosophies, and so thoughtful in his choice of dishes and recipes, that his words--and the dishes they help produce--are as fresh today as when they were first written. The 25th Anniversary edition celebrates Tsuji's classic work. Building on M.F.K.Fisher's eloquent introduction, the volume now includes a thought-provoking new Foreword by Gourmet Editor-in-Chief Ruth Reichl and a new preface by the author's son and Tsuji Culinary Institute Director Yoshiki Tsuji.Beautifully illustrated with eight pages of new color photos and over 500 drawings, and containing 230 traditional recipes as well as detailed explanations of ingredients, kitchen utensils, techniques and cultural aspects of Japanese cuisine, this edition continues the Tsuji legacy of bringing theJapanese kitchen within the reach of Western cooks.

Opiniones del libro

Sebastian Zambrano FredesMiércoles 26 de Junio, 2019
Compra Verificada

" Uno de los grandes libros de cocina, técnica, vocabulario y refuerzo práctico "

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Ruth ColladoDomingo 20 de Octubre, 2019
Compra Verificada

" Buen libro para iniciar en la cocina japonesa, empieza desde lo mas basico "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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