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portada Modern art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of art (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
224
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.2 x 19.2 x 2.5 cm
Peso
0.99 kg.
ISBN
1607743906
ISBN13
9781607743903
N° edición
1

Modern art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of art (en Inglés)

Caitlin Freeman (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

Modern art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of art (en Inglés) - Freeman, Caitlin

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Reseña del libro "Modern art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of art (en Inglés)"

Taking cues from works by Andy Warhol, Frida Kahlo, and Matisse, pastry chef Caitlin Freeman, of Miette bakery and Blue Bottle Coffee fame, creates a collection of uniquely delicious dessert recipes (with step-by-step assembly guides) that give readers all they need to make their own edible masterpieces.From a fudge pop based on an Ellsworth Kelly sculpture to a pristinely segmented cake fashioned after Mondrian's well-known composition, this collection of uniquely delicious recipes for cookies, parfait, gelées, ice pops, ice cream, cakes, and inventive drinks has everything you need to astound friends, family, and guests with your own edible masterpieces. Taking cues from modern art's most revered artists, these twenty-seven showstopping desserts exhibit the charm and sophistication of works by Andy Warhol, Cindy Sherman, Henri Matisse, Jeff Koons, Roy Lichtenstein, Richard Avedon, Wayne Thiebaud, and more. Featuring an image of the original artwork alongside a museum curator's perspective on the original piece and detailed, easy-to-follow directions (with step-by-step assembly guides adapted for home bakers), Modern Art Desserts will inspire a kitchen gallery of stunning treats.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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