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portada Modernist Bread. The art and Sciencie (Cucina) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
2500
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
41.4 x 34.8 x 36.6 cm
Peso
24.02 kg.
ISBN13
9780982761052
N° edición
1

Modernist Bread. The art and Sciencie (Cucina) (en Inglés)

Nathan Myhrvold (Autor) · Francisco Migoya (Autor) · Cooking Lab · Tapa Dura

Modernist Bread. The art and Sciencie (Cucina) (en Inglés) - Myhrvold, Nathan ; Migoya, Francisco

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opiniones
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Reseña del libro "Modernist Bread. The art and Sciencie (Cucina) (en Inglés)"

Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this massive treasury of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals; the result is the most in-depth look at bread to date. Stunning photography brings the complete story of bread to life across five volumes--uncover its incredible history, loaves from every corner of the world, and the breath-taking beauty of scientific phenomena at work above and below the crust. In addition, you will discover innovative recipes and techniques developed by the Modernist Cuisine team that have not been published anywhere else. Housed in a sleek stainless steel case, this five-volume set contains more than 1,500 traditional and avant-garde recipes, as well as a wire-bound kitchen manual so that you can easily bring all of the recipes into the kitchen in one compact collection. Spanning over 2,300 pages, Modernist Bread will become an invaluable resource for anyone who has a thirst for knowledge about bread or wants to advance their craft. This book is a call to arms for any baker--whether you are a strict traditionalist, avid modernist, home baker, restaurant chef, or an artisanal baker--to embrace the possibilities of invention and follow your inspiration to make breads in your own way.

Opiniones del libro

Claudio TruccoViernes 22 de NoViembre, 2019

" Hola, alguien leerá esto? Este libro es la versión en español o en inglés? Porque la foto se ve en inglés pero en el detalle dice español. Gracias "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

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Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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