Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Mycotoxins in Food and Beverages: Innovations and Advances, Part ii (Food Biology Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
262
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781032008394
N° edición
1

Mycotoxins in Food and Beverages: Innovations and Advances, Part ii (Food Biology Series) (en Inglés)

Didier Montet (Editor), Catherine Brabet (Editor), Sabine Galindo (Editor), Ramesh C. Ray (Editor) (Autor) · Crc Press · Tapa Blanda

Mycotoxins in Food and Beverages: Innovations and Advances, Part ii (Food Biology Series) (en Inglés) - Didier Montet (Editor), Catherine Brabet (Editor), Sabine Galindo (Editor), Ramesh C. Ray (Editor)

Libro Nuevo

72,43 €

76,24 €

Ahorras: 3,81 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 26 de Junio y el Miércoles 17 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Mycotoxins in Food and Beverages: Innovations and Advances, Part ii (Food Biology Series) (en Inglés)"

Mycotoxins are secondary metabolites produced by fungi in a wide range of foods (cereals, peanut, tree nuts, dried fruits, coffee, cocoa, grapes, spices...) both in the field and after harvest, particularly during storage. They can also be found in processed foods of plant origin, or by transfer, in food products of animal (milk, eggs, meat and offal). Mycotoxins are of major concern since they can cause acute or chronic intoxications in both humans and animals which are sometimes fatal. Many countries, particularly in Europe, have set maximum acceptable levels for mycotoxins in food and feed.The book reviews the latest literature and innovations on important aspects of mycotoxins, e.g. mycotoxin producing fungi and the related ecosystems, mycotoxin occurrence, toxicity, analysis and management. Quantitative estimation of impacts of climate change on mycotoxin occurrence have been made recently, using predictive modelling. There is also a growing interest in studying the occurrence and toxicity of multiple mycotoxins in food and feed, including emerging or modified forms of mycotoxins. Innovative tools have also developed to detect and quantify toxinogenic fungi and their toxins. In order to reduce the use of chemicals that are harmful to the environment and health of consumers, alternative methods of prevention and decontamination of mycotoxins were tested in pre- and post-harvest, using microorganisms, natural substances or radiation treatments.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes