¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Princess Pamela's Soul Food Cookbook: A Mouth-Watering Treasury of Afro-American Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
240
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
22.9 x 15.5 x 3.3 cm
Peso
0.82 kg.
ISBN13
9780847858422
N° edición
01

Princess Pamela's Soul Food Cookbook: A Mouth-Watering Treasury of Afro-American Recipes (en Inglés)

Pamela Strobel (Autor) · Matt Lee (Introducción de) · Ted Lee (Introducción de) · Rizzoli International Publications · Tapa Dura

Princess Pamela's Soul Food Cookbook: A Mouth-Watering Treasury of Afro-American Recipes (en Inglés) - Strobel, Pamela ; Lee, Matt ; Lee, Ted

Libro Nuevo

28,76 €

30,28 €

Ahorras: 1,51 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 25 de Junio y el Martes 09 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Princess Pamela's Soul Food Cookbook: A Mouth-Watering Treasury of Afro-American Recipes (en Inglés)"

A new edition gives due to this long-lost classic that helped define soul food. Princess Pamela ruled a small realm, but her powers ranged far and wide. Her speakeasy-style restaurant in Manhattan was for three decades a hip salon, with regulars from Andy Warhol to Diana Ross. Her iconic Southern dishes influenced chefs nationwide, and her cookbook became a bible for a generation who yearned for the home cooking left behind in the Great Migration. One of the earliest books to coin soul food, this touchstone of African-American cuisine fell out of print more than forty years ago. Pamela's recipes have the clarity gained from a lifetime of practice--cardinal versions of Fried Chicken and Collard Greens, but also unusual gems like Pork Spoon Bread and Peanut Butter Biscuits--all peppered with sage advice on living and loving. Her book stands out for its joie de vivre and pathos as well as the skill of its techniques and is now available for cooks everywhere to re-create these soul-satisfying dishes at home. "If you lived in New York on big dreams and no money, Princess Pamela's was where you wanted to eat. Quirky and clubby (the Princess didn't let everybody in), her Little Kitchen served cheap cuts--tripe, chitlins', pig tails--and made them taste like food for angels. You felt lucky to be there." --Ruth Reichl, author of My Kitchen Year

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes