¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Proteomics in Foods: Principles and Applications (Food Microbiology and Food Safety) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
608
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781489996312
N° edición
2013th

Proteomics in Foods: Principles and Applications (Food Microbiology and Food Safety) (en Inglés)

Toldra Fidel|Nollet Leo M. L. (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Proteomics in Foods: Principles and Applications (Food Microbiology and Food Safety) (en Inglés) - Toldra Fidel|Nollet Leo M. L.

Libro Físico

157,75 €

166,05 €

Ahorras: 8,30 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 99 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 03 de Julio y el Lunes 22 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Proteomics in Foods: Principles and Applications (Food Microbiology and Food Safety) (en Inglés)"

Food proteomics is one of the most dynamic and fast-developing areas in food science. The goal of this book is to be a reference guide on the principles and the current and future potential applications of proteomics in food science and technology. More specifically, the book will discuss recent developments and the expected trends of the near future in food proteomics. The book will be divided into two parts. The first part (7 chapters) will focus on the basic principles for proteomics, e.g., sample preparation, such as extraction and separation techniques, analytical instrumentation currently in use, and available databases for peptide and protein identification. The second part of the book (26 chapters) will focus on applications in foods. It will deal with quality issues related to post-mortem processes in animal foods and quality traits for all foods in general, as well as the identification of bioactive peptides and proteins, which are very important from the nutritional point of view. Furthermore, consumers are now extremely susceptible to food safety issues, and proteomics can provide reassurance with different safety aspects, such as food authenticity, detection of animal species in the food, and identification of food allergens. All of these issues will be covered in this book. It is also worth noting that both editors are internationally recognized experts in the field of food science, and both have edited numerous food science books and handbooks.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes