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portada Regulating Food Additives: The Good, the Bad, and the Ugly (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
278
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.6 cm
Peso
0.41 kg.
ISBN13
9781641433549

Regulating Food Additives: The Good, the Bad, and the Ugly (en Inglés)

Frank R. Spellman (Autor) · Joan Price-Bayer (Autor) · Bernan Press · Tapa Blanda

Regulating Food Additives: The Good, the Bad, and the Ugly (en Inglés) - Spellman, Frank R. ; Price-Bayer, Joan

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Regulating Food Additives: The Good, the Bad, and the Ugly (en Inglés)"

Food additives have used since the beginning of time to enhance the quantity and quality of food. Regulating Food Additives: The Good, the Bad, and the Ugly addresses both the importance and the dangers of additives. This book discusses topics such as how they are prepared, how they are regulated, and why we need to be concerned about them.

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El libro está escrito en Inglés.
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