Compartir
Safety Analysis of Foods of Animal Origin (en Inglés)
Leo M.l. Nollet (Editor) Fidel Toldra (Editor) (Autor)
·
Crc Pr Inc
· Tapa Blanda
Safety Analysis of Foods of Animal Origin (en Inglés) - Leo M.L. Nollet (Editor) Fidel Toldra (Editor)
95,82 €
100,86 €
Ahorras: 5,04 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 03 de Julio y el
Martes 16 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Safety Analysis of Foods of Animal Origin (en Inglés)"
Co-Edited by Fidel Toldrá - Recipient of the 2010 Distinguished Research Award from the American Meat Science Association Written by world renowned scientists and experts in their fields of research, this book examines the tools available for the analysis of safety parameters in food of animal origin. It covers safety aspects of biological agents and products of different organisms and methods to control the presence of bacteria, viruses, or parasites. It also discusses adulteration, foreign compounds, irradiation, and genetically modified organisms. It reviews sample preparation, clean-up methods, and detection methods. The book concludes with a brief summary of guidelines for the presence of these parameters for different end-products.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.