Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Scents and Flavors: A Syrian Cookbook (Library of Arabic Literature) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Prefacio de
Traducido por
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
192
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.8 x 14.0 x 1.8 cm
Peso
0.36 kg.
ISBN13
9781479800810

Scents and Flavors: A Syrian Cookbook (Library of Arabic Literature) (en Inglés)

Claudia Roden (Prefacio de) · Charles Perry (Traducido por) · New York University Press · Tapa Blanda

Scents and Flavors: A Syrian Cookbook (Library of Arabic Literature) (en Inglés) - Perry, Charles ; Roden, Claudia

Libro Nuevo

17,80 €

18,74 €

Ahorras: 0,94 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 23 de Mayo y el Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Scents and Flavors: A Syrian Cookbook (Library of Arabic Literature) (en Inglés)"

Delectable recipes from the medieval Middle East This popular thirteenth-century Syrian cookbook is an ode to what its anonymous author calls the "greater part of the pleasure of this life," namely the consumption of food and drink, as well as the fragrances that garnish the meals and the diners who enjoy them. Organized like a meal, Scents and Flavors opens with appetizers and juices and proceeds through main courses, side dishes, and desserts. Apricot beverages, stuffed eggplant, pistachio chicken, coriander stew, melon crepes, and almond pudding are seasoned with nutmeg, rose, cloves, saffron, and the occasional rare ingredient such as ambergris to delight and surprise the banqueter. Bookended by chapters on preparatory perfumes, incenses, medicinal oils, antiperspirant powders, and after-meal hand soaps, this comprehensive culinary journey is a feast for all the senses. With the exception of a few extant Babylonian and Roman texts, cookbooks did not appear on the world literary scene until Arabic speakers began compiling their recipe collections in the tenth century, peaking in popularity in the thirteenth century. Scents and Flavors quickly became a bestseller during this golden age of cookbooks and remains today a delectable read for cultural historians and epicures alike. An English-only edition.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes