Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Smoking and Salt Curing Cookbook FOR PREPPERS: Tips and Tricks to Canning, Smoking, Salt Curing, Freezing and Freeze-Drying Meat products, Seafood and (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
226
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.2 cm
Peso
0.31 kg.
ISBN13
9781088246542

Smoking and Salt Curing Cookbook FOR PREPPERS: Tips and Tricks to Canning, Smoking, Salt Curing, Freezing and Freeze-Drying Meat products, Seafood and (en Inglés)

Teresita Vargas (Autor) · Teresita Vargas · Tapa Blanda

Smoking and Salt Curing Cookbook FOR PREPPERS: Tips and Tricks to Canning, Smoking, Salt Curing, Freezing and Freeze-Drying Meat products, Seafood and (en Inglés) - Vargas, Teresita

Libro Nuevo

23,49 €

24,73 €

Ahorras: 1,24 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 01 de Julio y el Lunes 15 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Smoking and Salt Curing Cookbook FOR PREPPERS: Tips and Tricks to Canning, Smoking, Salt Curing, Freezing and Freeze-Drying Meat products, Seafood and (en Inglés)"

Prepping is hardly a modern invention. It has a rich history, going all the way back to ancient Roman times, when several methods of food preservation were practiced, such as brining and pickling. Such primitive methods that improved the shelf life of food items have advanced over time. Every time we enter uncertain times wrought with changes, more people engage in ways to preserve their resources in case of difficult times. People protect their food against various elements such as heat, oxygen, humidity, and bacteria. Preppers are diligent, organized, and handy. Foresight is key to surviving trying times. Preppers understand this and work towards preparing for the same. Rather than battling for survival when disaster strikes, preppers gather resources over time and preserve them for the future. Food preservation is a crucial process carried out by preppers. This book will provide you with all the practical knowledge you need to start your food preservation journey. The techniques discussed in this book, namely smoking and salt curing, are easy to learn and implement. The recipes in this book are simple to execute and use economical and easy ingredients to procure and store.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes