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portada Tamime and Robinson's Yoghurt: Science and Technology (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2007
Idioma
Inglés
N° páginas
808
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.2 x 17.9 x 5.2 cm
Peso
1.51 kg.
ISBN
1845692136
ISBN13
9781845692131
N° edición
0003

Tamime and Robinson's Yoghurt: Science and Technology (en Inglés)

R. K. Robinson (Autor) · A. Y. Tamime (Autor) · Woodhead Publishing · Tapa Dura

Tamime and Robinson's Yoghurt: Science and Technology (en Inglés) - Tamime, A. Y. ; Robinson, R. K.

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Tamime and Robinson's Yoghurt: Science and Technology (en Inglés)"

Previous editions of Yoghurt: Science and Technology established the text as an essential reference underpinning the production of yoghurt of consistently high quality. The book has been completely revised and updated to produce this third edition, which combines coverage of recent developments in scientific understanding with information about established methods of best practice to achieve a comprehensive treatment of the subject. General acceptance of a more liberal definition by the dairy industry of the term yoghurt has also warranted coverage in the new edition of a larger variety of gelled or viscous fermented milk products, containing a wider range of cultures.Developments in the scientific aspects of yoghurt covered in this new edition include polysaccharide production by starter culture bacteria and its effects on gel structure, acid gel formation and advances in the analysis of yoghurt in terms of its chemistry, rheology and microbiology. Significant advances in technology are also outlined, for example automation and mechanisation. There has also been progress in understanding the nutritional profile of yoghurt and details of clinical trials involving yoghurts are described.This book is a unique and essential reference to students, researchers and manufacturers in the dairy industry.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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