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portada Tell Me What to Eat If I Have Celiac Disease: Nutrition You Can Live with (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.0 x 13.3 x 1.1 cm
Peso
0.25 kg.
ISBN
1601630611
ISBN13
9781601630612

Tell Me What to Eat If I Have Celiac Disease: Nutrition You Can Live with (en Inglés)

Kimberly A. Tessmer (Autor) · New Page Books · Tapa Blanda

Tell Me What to Eat If I Have Celiac Disease: Nutrition You Can Live with (en Inglés) - Tessmer, Kimberly A.

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Tell Me What to Eat If I Have Celiac Disease: Nutrition You Can Live with (en Inglés)"

Celiac disease affects at least 3 million Americans. Left untreated, it can lead to the development of a number of serious health conditions and numerous unpleasant side effects. Currently, following a life-long gluten-free diet is the only means to treat this medical condition. Tell Me What to Eat if I Have Celiac Disease is an informative and non-technical book written to guide anyone with celiac disease to a better understanding of a gluten-free diet. It begins with a simple overview of the disease and the diet, and follows with practical advice, tasty recipes, and valuable resources. This invaluable reference--the newest addition to the best-selling Tell Me What to Eat series--includes: An easy-to-follow and updated food guide, along with the newest information concerning gluten-free diets. The latest research and information on labeling laws pertaining to gluten in foods. Recipes and advice from the experts themselves--people with celiac disease. An abundance of valuable resources.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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