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portada The Best Cast Iron Baking Book: Recipes for Breads, Pies, Biscuits and More (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
192
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.7 x 19.8 x 1.0 cm
Peso
0.50 kg.
ISBN13
9780778806837

The Best Cast Iron Baking Book: Recipes for Breads, Pies, Biscuits and More (en Inglés)

Kathy Moore (Autor) · Roxanne Wyss (Autor) · Robert Rose · Tapa Blanda

The Best Cast Iron Baking Book: Recipes for Breads, Pies, Biscuits and More (en Inglés) - Wyss, Roxanne ; Moore, Kathy

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 6 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Best Cast Iron Baking Book: Recipes for Breads, Pies, Biscuits and More (en Inglés)"

Many home cooks have learned from relatives and top chefs about the benefits of cooking in cast iron: it infuses food with more flavor, reaches higher temperatures and is naturally nonstick. But did you know cast iron is the key to the most delicious baking you will ever taste? Think effortless, but unforgettable No-Knead Bread, the most delicious Skillet Berry Cobbler, simple Cornbread Focaccia, decadent Dark Chocolate S'Mores Pie and incredible Maple Pecan Rolls. In The Best Cast Iron Baking Book, veteran cookbook authors Roxanne Wyss and Kathy Moore share over 80 sweet and savory recipes. Everything in this book is cooked in a 10-inch skillet or Dutch oven. You'll find breads, biscuits, cobblers, pies, cakes, pizzas, brownies and much more. There are unbeatable, tried-and-true childhood favorites like Southern Pecan Pie and trending sweet treats like a dreamy Caramelized Apple Dutch Baby. Cast iron baking is easy -- and this cookbook empowers home cooks to bake and use their cast iron confidently. Roxanne and Kathy also include tips for cooking with cast iron and information for how to care for, season and store these versatile products. It's time to make use of that trusty pan and get baking!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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