Compartir
The Cost of Food: A Study in Dietaries (en Inglés)
Ellen Henrietta Richards (Autor)
·
Legare Street Press
· Tapa Dura
The Cost of Food: A Study in Dietaries (en Inglés) - Ellen Henrietta Richards
43,25 €
45,53 €
Ahorras: 2,28 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 09 de Julio y el
Viernes 26 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Cost of Food: A Study in Dietaries (en Inglés)"
Ellen Henrietta Richards and John Foote Norton provide a detailed examination of the nutritional content and cost of different foods in this comprehensive study. Originally published in 1901, The Cost of Food remains a valuable resource for anyone interested in the history of nutrition and the science of dietetics.This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it.This work is in the "public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work.Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.