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portada The Elements of Baking: Making Any Recipe Gluten-Free, Dairy-Free, Egg-Free or Vegan (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
496
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781399712897

The Elements of Baking: Making Any Recipe Gluten-Free, Dairy-Free, Egg-Free or Vegan (en Inglés)

Katarina Cermelj (Autor) · Mobius · Tapa Dura

The Elements of Baking: Making Any Recipe Gluten-Free, Dairy-Free, Egg-Free or Vegan (en Inglés) - Katarina Cermelj

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opiniones
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Reseña del libro "The Elements of Baking: Making Any Recipe Gluten-Free, Dairy-Free, Egg-Free or Vegan (en Inglés)"

"As soon as I read The Elements of Baking, I knew it would have a permanent spot on my kitchen bookshelf." Dorie Greenspan, New York Times bestselling author of Baking with Dorie. The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry, Katarina Cermelj lays out the science behind baking and the ingredients that make it work, so you can easily adapt your baking to your diet and lifestyle, and still make sure it tastes spectacular. With an abundance of mouth-watering recipes together with actual quantitative rules that you can use to convert any recipe into whatever version you fancy, The Elements of Baking will transform the way you think about ingredients. It will be a constant companion in the kitchen and the book you refer to every time you want to bake. "Kat is the master of free-from recipes!" Matt Adlard, author of Bake it Better "This is so much more than a cookbook, it's a baking science bible!" Tessa Arias, creator of Handle the Heat "Katarina's recipes are delicious, foolproof and you'd simply not know that they're 'without' in any way." Mark Diacono, author of Spice: A Cook's Companion "A deliciously authoritative guide to creating the gluten-free, dairy-free, egg-free, and vegan baked treats of our dreams." Zoe Francois, author of Zoe Bakes Cookies and host of Zoe Bakes "The Elements of Baking practically and beautifully shares a wonderful message - baking is truly for everyone." Erin Jeanne McDowell, author of The Book on Pie and host of Happy Baking "Brilliantly smart and poised to become the essential baking guide for folk who want to learn or love to bake." Nik Sharma, James Beard finalist, author of Veg-Table
Katarina Cermelj
  (Autor)
Ver Página del Autor
Katarina Cermelj (Kat para abreviar) es una galardonada autora de libros de cocina, escritora gastronómica, fotógrafa y creadora del popular blog de repostería gratuita The Loopy Whisk. Tiene un doctorado en Química Inorgánica de la Universidad de Oxford, habiendo completado previamente su licenciatura en Química en la misma Universidad. Siendo una nerd de la ciencia, le encanta utilizar un enfoque muy científico y analítico en el desarrollo de sus recetas, y también cree firmemente no solo en proporcionar recetas confiables, a prueba de fallas (y siempre deliciosas), sino también las razones por las que funcionan.

El primer libro de cocina de Kat, BAKED TO PERFECTION, ha sido descrito como "el único libro de cocina sin gluten que necesitará" y ganó el premio The Guild of Food Writers Specialist Subject Award 2022, el Fortnum & Mason Food and Drink Debut Cookery Book Award 2022 y fue finalista de los premios IACP 2022.
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Opiniones del libro

Marcelo Enrique Benitez Sábado 04 de Enero, 2025
Compra Verificada

Excelente! Super completo, no se le escapa ningún detalle para adaptar cualquier receta!

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