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The Fresh egg Cookbook: From Chicken to Kitchen, Recipes for Using Eggs From Farmers' Markets, Local Farms, and Your own Backyard (en Inglés)
Jennifer Trainer Thompson
(Autor)
·
Storey Publishing
· Tapa Blanda
The Fresh egg Cookbook: From Chicken to Kitchen, Recipes for Using Eggs From Farmers' Markets, Local Farms, and Your own Backyard (en Inglés) - Thompson, Jennifer Trainer
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Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
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Jueves 16 de Mayo y el
Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Fresh egg Cookbook: From Chicken to Kitchen, Recipes for Using Eggs From Farmers' Markets, Local Farms, and Your own Backyard (en Inglés)"
Fresh eggs offer great nutrition and unbeatable flavor. Whether you're collecting eggs from a backyard coop or buying them from local farms, Jennifer Trainer Thompson has 101 delicious recipes to help you make the most of them. With unique twists on breakfast classics like French toast, eggs Florentine, and huevos rancheros, as well as tips for using your eggs in smoothies, mayonnaise, and carbonara sauce, you'll be enjoying the healthy and delicious joys of fresh eggs in an amazingly versatile range of dishes.