¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The joy of Cheesemaking: The Ultimate Guide to Understanding, Making, and Eating Fine Cheese (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 2.0 cm
Peso
0.59 kg.
ISBN13
9781632204660

The joy of Cheesemaking: The Ultimate Guide to Understanding, Making, and Eating Fine Cheese (en Inglés)

Jody M. Farnham (Autor) · Skyhorse Publishing · Tapa Blanda

The joy of Cheesemaking: The Ultimate Guide to Understanding, Making, and Eating Fine Cheese (en Inglés) - Farnham, Jody M.

Libro Físico

17,74 €

18,67 €

Ahorras: 0,93 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 26 de Junio y el Miércoles 10 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The joy of Cheesemaking: The Ultimate Guide to Understanding, Making, and Eating Fine Cheese (en Inglés)"

Here is an easy-to-understand, beautifully illustrated guide to making cheese. It includes a basic overview of cheese manufacturing and aging, from the raw ingredients to the final product, and much more. With clear instructions, gorgeous photographs, and a glossary, this comprehensive guide will teach readers all about the fascinating processes that produce different kinds of cheese. This mouthwatering guide also includes a chapter profiling America's great contemporary artisanal cheesemakers and training programs. If you are drawn to the tradition of homemade and homegrown food, this book is for you. After you've made your own delicious cheese from scratch, this book will even show you how to pair it with complementary foods, drinks, and flavors. Impress friends, guests, and family members with your delicious new hobby! Skyhorse Publishing, along with our Good Books and Arcade imprints, is proud to publish a broad range of cookbooks, including books on juicing, grilling, baking, frying, home brewing and winemaking, slow cookers, and cast iron cooking. We've been successful with books on gluten-free cooking, vegetarian and vegan cooking, paleo, raw foods, and more. Our list includes French cooking, Swedish cooking, Austrian and German cooking, Cajun cooking, as well as books on jerky, canning and preserving, peanut butter, meatballs, oil and vinegar, bone broth, and more. While not every title we publish becomes a New York Times bestseller or a national bestseller, we are committed to books on subjects that are sometimes overlooked and to authors whose work might not otherwise find a home.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes