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portada The new Basics Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
1989
Idioma
Inglés
N° páginas
849
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.4 x 20.4 x 4.5 cm
Peso
1.58 kg.
ISBN
0894803417
ISBN13
9780894803413

The new Basics Cookbook (en Inglés)

Sheila Lukins (Autor) · Julee Rosso (Autor) · Workman Publishing · Tapa Blanda

The new Basics Cookbook (en Inglés) - Lukins, Sheila ; Rosso, Julee

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The new Basics Cookbook (en Inglés)"

The modern day classic from the authors of The Silver Palate Cookbook. In one spectacular volume, Julee Rosso and Sheila Lukins, authors of the acclaimed Silver Palate Cookbook and Silver Palate Good Times Cookbook, celebrate the tastes, ingredients, techniques, and dishes that comprise the best of our cuisine in all its abundant pleasure and variety. Over 30 chapters include Fresh Beginnings; Pasta, Pizza, and Risotto; Soups; Salads; every kind of Vegetable; Seafood; The Chicken and the Egg; Grilling from Ribs to Surprise Paella; Grains; Beef; Lamb, Pork; Game; The Cheese Course, and Not Your Mother's Meatloaf. Not to mention 150 Desserts! Plus, tips, lore, menu ideas, at-a-glance charts, trade secrets, The Wine Dictionary, a Glossary of Cooking Terms, The Panic-Proof Kitchen, and much more. * 875 Recipes * 33 Chapters * llustrations Throughout * Microwave Miracles * Entertaining Tips * The Panic-Proof Kitchen * The New Basics Pantry * Glossary of Cooking and Wine Terms * At-a-Glance Charts: Meats; Fish; Herbs and Spices * Wild and Tame Mushrooms * Grains * Rice * Beans * And the Basic Basics from the Right Cut of Meat to How to Choose a Turnip

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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