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portada The Niman Ranch Cookbook: From Farm to Table With America's Finest Meat (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2008
Idioma
Inglés
N° páginas
209
Encuadernación
Tapa Blanda
Peso
2
ISBN
1580089186
ISBN13
9781580089180

The Niman Ranch Cookbook: From Farm to Table With America's Finest Meat (en Inglés)

Janet Fletcher; Bill Niman (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Blanda

The Niman Ranch Cookbook: From Farm to Table With America's Finest Meat (en Inglés) - Janet Fletcher; Bill Niman

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Reseña del libro "The Niman Ranch Cookbook: From Farm to Table With America's Finest Meat (en Inglés)"

THE NIMAN RANCH COOKBOOK traces the transformation of a modest family endeavor into a respected nationwide model of sustainable farming-one that is supported by more than 500 independent family farmers raising livestock according to Niman Ranch's strict animal husbandry protocols. Focusing on beef, pork, and lamb (with illustrated meat charts describing all majors cuts), the book introduces us to the Niman ranchers, their well-cared-for animals, and a fast-disappearing--but ultimately essential--way of living, eating, and doing business.  The complete story of America's premier meat brand, showcasing the company's unparalleled dedication to compassionate and responsible farming. According to ACNielsen, natural meat sales nearly doubled between 2002 and 2006 (to $681.3 million), making organic meat the fastest growing segment of the organic food business. Includes 40 recipes contributed by renowned chefs who champion Niman Ranch meats, including Frank Stitt, Mario Batali, and Suzanne Goin.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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