Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada the no-salt cookbook,reduce or eliminate salt without sacrificing flavor (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
336
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.1 x 13.7 x 2.0 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN
1580625258
ISBN13
9781580625258

the no-salt cookbook,reduce or eliminate salt without sacrificing flavor (en Inglés)

David C. Anderson (Autor) · Thomas D. Anderson (Autor) · Adams Media Corporation · Tapa Blanda

the no-salt cookbook,reduce or eliminate salt without sacrificing flavor (en Inglés) - Anderson, David C. ; Anderson, Thomas D.

Libro Nuevo

11,87 €

12,49 €

Ahorras: 0,62 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 2 unidades
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 23 de Mayo y el Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "the no-salt cookbook,reduce or eliminate salt without sacrificing flavor (en Inglés)"

A father-and-son team offers up to 200 salt-free recipes designed to help people control high blood pressure, reduce water retention, and increase overall health, while still retaining flavor. If you suffer from high blood pressure, Meniere's syndrome, or are simply looking to eat more healthily, The No-Salt Cookbook provides low-salt recipes that are quick, easy, and taste great. As anyone on a low-sodium diet knows, it is difficult to prepare flavorful food without salt. Authors David C. Anderson and Thomas D. Anderson help you tackle this no salt/no flavor dilemma with gusto. Providing more than 200 tasty, salt-free recipes--in addition to salt-free shopping tips, information on counting milligrams, and no-salt cooking essentials--this combination cookbook/health book will help you lead a more healthy, active lifestyle without radically changing your diet. From breakfast to appetizers, entrées and desserts, learn to prepare such wonderful dishes as: -Cinnamon Raisin Bread -Cold Cucumber Soup -Salmon in Basil Butter Sauce -White Wine Braised Chicken -Veal Scaloppine -The Best Brownies -And much more! With The No-Salt Cookbook, you can truly enjoy eating without asking the person next to you to "please pass the salt."

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes