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portada The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
456
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781579657185
N° edición
1

The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor) (en Inglés)

Rene Redzepi; David Zilber (Autor) · Artisan · Tapa Dura

The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor) (en Inglés) - Rene Redzepi; David Zilber

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 3 opiniones
Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor) (en Inglés)"

New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston Chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts by Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine’s The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more “An indispensable manual for home cooks and pro chefs.” —Wired At Noma—four times named the world’s best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Opiniones del libro

Emilio MartinezMiércoles 02 de Octubre, 2019
Compra Verificada

" excelente libro sobre fermentación y entregar en el tiempo establecido "

00
Constanza VillarroelJueves 11 de Noviembre, 2021
Compra Verificada

" Maravilloso ! Demasiado completo y esta muy bien explicado Llegó antes del tiempo estimado "

00
Juan Silvino MendozaJueves 25 de Noviembre, 2021
Compra Verificada

" Muy didactico. Se lo aprovecha de punta a punta. Promete ser una fuente de consulta permanente . Muy recomendable. "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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