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portada The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
1979
Idioma
Inglés
N° páginas
288
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
21.3 x 13.7 x 2.3 cm
Peso
0.36 kg.
ISBN
0156868938
ISBN13
9780156868938
N° edición
1

The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection (en Inglés)

Robert Farrar Capon (Autor) · Houghton Mifflin · Tapa Blanda

The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection (en Inglés) - Capon, Robert Farrar

Libro Nuevo

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Reseña del libro "The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection (en Inglés)"

From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything from prayer to poetry to puff pastry. In The Supper of the Lamb, Capon talks about festal and ferial cooking, emerging as an inspirational voice extolling the benefits and wonders of old-fashioned home cooking in a world of fast food and prepackaged cuisine.

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