Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Who Poisoned Your Bacon Sandwich? The Dangerous History of Meat Additives (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
306
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781785786112

Who Poisoned Your Bacon Sandwich? The Dangerous History of Meat Additives (en Inglés)

Guillaume Coudray (Autor) · Icon Books Ltd · Tapa Blanda

Who Poisoned Your Bacon Sandwich? The Dangerous History of Meat Additives (en Inglés) - Guillaume Coudray

Libro Nuevo

24,12 €

25,38 €

Ahorras: 1,27 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100+ unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 29 de Mayo y el Martes 11 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Who Poisoned Your Bacon Sandwich? The Dangerous History of Meat Additives (en Inglés)"

‘Highly persuasive … a well-organised and solid dossier that alerts us to legalised chemical trickery.’Joanna Blythman, The Spectator 'A bombshell book' Daily Mail 'Eye-opening and important . . . a book full of righteous anger' Bee Wilson, from her Foreword Did you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as ‘category 1 carcinogens’? Would you eat them if you knew they caused bowel cancer? Following ten years of detailed investigation, documentary film-maker Guillaume Coudray presents a powerful examination of the use of nitro-additives in meat. As he reveals, most mass-produced processed meats, and now even many ‘artisanal’ products, contain chemicals that react with meat to form cancer-causing compounds. He tells the full story of how, since the 1970s, the meat-processing industry has denied the health risks because these additives make curing cheaper and quicker, extending shelf life and giving meat a pleasing pink colour. These additives are, in fact, unnecessary. Parma ham has not contained them for nearly 30 years – and indeed all traditional cured meats were once produced without nitrate and nitrite. Progressive producers are now increasingly following that example. Who Poisoned Your Bacon Sandwich? – featuring a foreword by acclaimed food writer Bee Wilson – is the authoritative, gripping and scandalous story of big business flying in the face of scientific health warnings. It allows you to evaluate the risks, and carries a message of hope that things can change.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes