Compartir
Celebrating Southern Appalachian Food: Recipes & Stories From Mountain Kitchens (American Palate) (en Inglés)
Jim Casada
(Autor)
·
Tipper Pressley
(Autor)
·
History Press
· Tapa Blanda
Celebrating Southern Appalachian Food: Recipes & Stories From Mountain Kitchens (American Palate) (en Inglés) - Pressley, Tipper ; Casada, Jim
24,77 €
26,07 €
Ahorras: 1,30 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 26 de Junio y el
Lunes 15 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Celebrating Southern Appalachian Food: Recipes & Stories From Mountain Kitchens (American Palate) (en Inglés)"
High country cooking fit to grace any table.Southern Appalachia has a rich culinary tradition. Generations of passed down recipes offer glimpses into a culture that has long been defined, in considerable measure, by its food. Take a journey of pure delight through this highland homeland with stories of celebrations, Sunday dinners and ordinary suppers. The narrative material and scores of recipes offered here share a deep love of place and a devotion to this distinctive cuisine. The end result is a tempting invitation, in the vernacular of the region, to pull up a chair and take nourishment. Authors Jim Casada and Tipper Pressley, both natives of the region, are seasoned veterans in sharing the culinary delights of the southern highlands.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.