Compartir
Managing Service in Food and Beverage Operations (en Inglés)
Charlotte Moore
(Ilustrado por)
·
States Academic Press
· Tapa Dura
Managing Service in Food and Beverage Operations (en Inglés) - Moore, Charlotte
156,40 €
164,63 €
Ahorras: 8,23 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Viernes 07 de Junio y el
Miércoles 26 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Managing Service in Food and Beverage Operations (en Inglés)"
Food and beverage operations refer to those industrial processes which are used in the preparation and distribution of food for commercial purposes. Some of the common examples of food service industry are restaurants, cafeterias, catering services, etc. The companies involved in these activities are called food service distributors. These distributors undertake a variety of operations such as menu planning, food storage, transportation and restaurant management. Food safety and preservation is an important aspect of this industry. Chilling, freezing, salting, canning, smoking and dehydration are frequently used by food service providers to increase the longevity of food. The book aims to shed light on some of the unexplored aspects of food and beverage operations. It outlines the processes and applications related to this field. Those in search of information to further their knowledge will be greatly assisted by this book
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.