Compartir
African Fermented Food Products- New Trends (en Inglés)
Abdel Moneim Elhadi Sulieman
(Ilustrado por)
·
Abdalbasit Adam Mariod
(Ilustrado por)
·
Springer
· Tapa Blanda
African Fermented Food Products- New Trends (en Inglés) - Elhadi Sulieman, Abdel Moneim ; Adam Mariod, Abdalbasit
283,90 €
298,85 €
Ahorras: 14,94 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 22 de Julio y el
Jueves 08 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "African Fermented Food Products- New Trends (en Inglés)"
Fermented foods play a major role in human nutrition and health, given the addition of flavor, improvement of texture, preservation against spoilage, and ease of digestion due to the fermentation process. This book provides information about the chemistry and bioactive compounds of African fermented food products, including their nutritional value and minor constituents. Chapters cover a wide range of topics, from the microorganisms involved in spontaneous fermentation to food safety considerations and quality assessment. The text can be used as a practical manual to better understand the nutritional and medicinal uses of various African fermented foods, as well as prepare recipes and product labels.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.