Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada microarray detection and characterization of bacterial foodborne pathogens (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
126
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.5 x 1.3 cm
Peso
0.23 kg.
ISBN
1461432499
ISBN13
9781461432494

microarray detection and characterization of bacterial foodborne pathogens (en Inglés)

Guillermo López-Campos (Autor) · Joaquín V. Martínez-Suárez (Autor) · Mónica Aguado-Urda (Autor) · Springer · Tapa Blanda

microarray detection and characterization of bacterial foodborne pathogens (en Inglés) - López-Campos, Guillermo ; Martínez-Suárez, Joaquín V. ; Aguado-Urda, Mónica

Libro Nuevo

75,96 €

79,96 €

Ahorras: 4,00 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 08 de Mayo y el Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "microarray detection and characterization of bacterial foodborne pathogens (en Inglés)"

This is a review of recent advances on the use of DNA microarray for diagnosing foodborne pathogens. Rapid detection and characterization of foodborne pathogens is critical for food safety. Many relevant technologies have been intensively developed to date. DNA microarray technology offers a new way to food safety involving pathogen detection and characterization. DNA microarray can be used for detection and characterization of pathogens by analyzing hybridization patterns between capture probes and nucleic acids isolated from food samples or bacteria. It allows more rapid, accurate, and cost-effective detection of pathogens compared with traditional approaches of cultivation or immuno-assays. The application of DNA microarrays to different foodborne bacteria, such as Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, or Shiga toxin producing Escherichia coli, will improve their rapid identification and characterization of their genetic traits (e.g., antimicrobial resistance, virulence). As bacterial foodborne diseases are posing more serious threats to public healthcare, development of rapid and accurate methods for pathogen detection and characterization is critical to their proper control at the earliest time.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes