Compartir
new methods of food preservation (en Inglés)
Gould (Autor)
·
springer publishing map
· Libro Físico
new methods of food preservation (en Inglés) - gould
221,05 €
232,69 €
Ahorras: 11,63 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 08 de Julio y el
Jueves 25 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "new methods of food preservation (en Inglés)"
this book describes in detail those new and emerging food preservation techniques that are now, or soon will be, commerically exploited. the editor, a leading figure in this field, has assembled a team of well-known and respected contributors, who cover chemical, biological and physically based-approaches. emphasis is placed both on the innovative exploitation of traditional procedures, including combination preservation methods, and on more radical approaches, such as the use of high hydrostatic pressures or voltage pulses to inactivate microorganisms in food, and the direct and synergistic application of ultrasonic radiation.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.