Compartir
Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry (Springerbriefs in Molecular Science) (en Inglés)
Suresh D. Sharma (Autor)
·
Springer
· Tapa Blanda
Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry (Springerbriefs in Molecular Science) (en Inglés) - Suresh D. Sharma
77,84 €
81,94 €
Ahorras: 4,10 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 08 de Julio y el
Jueves 25 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry (Springerbriefs in Molecular Science) (en Inglés)"
This book describes the consequences of an increased demand for food for human consumption for the global food industry. In four concise chapters, the authors explore the trend for the overproduction of food, the concomitant diminution of raw materials and the increase in environmental concerns. Chapter one describes the variations in biochemical properties of fishmeal depending on the season and geographical location. Chapter two discusses how the expansion of cropland and pastures to meet the rising demand for food is damaging the environment, while chapter three examines the impact of bee viruses on food crops and production. Lastly, the fourth chapter addresses the issue of food adulteration and provides specific examples of fraud in the American dairy industry. This book is of interest to researchers working in the area of food production in academia and industry, as well as certification and scientific bodies involved in food inspection.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.