Compartir
Alimentació, Gastronomia i Nutrició en el Camí de la Sostenibilitat: Història D'Una Convergència (Textos Docentes)
Josep Bernabeu Mestre
(Autor)
·
María Tormo Santamaria
(Autor)
·
Publicaciones De La Universidad De Alicante
· Tapa Blanda
Alimentació, Gastronomia i Nutrició en el Camí de la Sostenibilitat: Història D'Una Convergència (Textos Docentes) - Josep Bernabeu Mestre; MarÍA Tormo Santamaria
Sin Stock
Te enviaremos un correo cuando el libro vuelva a estar disponible
Reseña del libro "Alimentació, Gastronomia i Nutrició en el Camí de la Sostenibilitat: Història D'Una Convergència (Textos Docentes)"
La gastronomia inclou el tractament culinari i les maneres dingerir els aliments, però també les seues característiques i com han sigut obtinguts i processats. Unes consideracions que resulten clau per a entendre el desafiament que representa assegurar a tothom el dret a menjar el que sha de menjar i gaudir fent-ho. Des de la doble condició de text docent i divulgatiu, amb lajuda del mètode històric i el que denominem la història aplicada, lassaig explica com shan configurat, dins del context del fet alimentari i nutricional, els sabers culinaris i gastronòmics, a més del paper que poden tindre en la consecució de reptes com el que representen els objectius de desenvolupament sostenible.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Catalá.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.