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Almidones, Féculas y sus Derivados: Fabricación del Almidón de Trigo, Arroz, Maíz, etc
Primo Francisco Balaguer Y. (Autor)
·
Legare Street Press
· Tapa Blanda
Almidones, Féculas y sus Derivados: Fabricación del Almidón de Trigo, Arroz, Maíz, etc - Primo Francisco Balaguer Y.
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Reseña del libro "Almidones, Féculas y sus Derivados: Fabricación del Almidón de Trigo, Arroz, Maíz, etc"
Este libro es una obra maestra de la quimica alimentaria, que explora los almidones, las feculas y sus derivados. Desde la preparacion hasta la utilizacion, el libro te lleva a un fascinante viaje a traves de la ciencia detras de la comida. Si te interesa la quimica alimentaria y la ciencia de los alimentos, este libro es una necesidad absoluta.This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it.This work is in the public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work.Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.