Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Argentine Barbecue School - the Book
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Español
N° páginas
164
Encuadernación
Libro de Cartón
ISBN13
9789873377105
N° edición
2

Argentine Barbecue School - the Book

Carlos Lopez (Autor) · Editorial El Ateneo · Libro de Cartón

Argentine Barbecue School - the Book - Carlos Lopez

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opiniones
Libro Nuevo

6,69 €

7,04 €

Ahorras: 0,35 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Argentina (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 07 de Mayo y el Miércoles 15 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Argentine Barbecue School - the Book"

THE BOOK Preface Behind this culinary art that represents, befriends and finds us, there is a grand master. It may be his trade or his profession, he who dresses and marinades this barbeque with stories and rituals, who adds salt to the anecdotes, and lights the fire of this shared moment. This grand master is, no other than, our Barbeque Chef, who creates the landscape in which the barbeque is born and shared and that has brought us together forever. Without a doubt, the Argentine Barbeque is national and popular; it exists deep inside us, in our history, in our past and present. Today we can find many places with excellent and high quality gourmet dishes and amazing ambience; but what makes the barbeque unique is that it is ours, home-made. It has our identity and our barbeque and the recipes that come with it have long crossed the Argentine borders, affording us great international gastronomic prestige. CONTENTS - 164 PAGES - Hardcover CHAPTER 1: Introducing the Creole Argentine barbeque CHAPTER 2: Spits and types of barbeques CHAPTER 3: Getting the fire ready CHAPTER 4: Hygiene and security CHAPTER 5: The journey of the cow CHAPTER 6: Different cuts of meat to barbeque CHAPTER 7: Other foods to barbeque CHAPTER 8: Accompaniments and sauces CHAPTER 9: How to work with different cuts of meat CHAPTER 10: Offal and mixed barbeques CHAPTER 11: Chicken and fish CHAPTER 12: Pork, lamb and goat

Opiniones del libro

Sandro LinaresMiércoles 11 de Octubre, 2017
Compra Verificada

" Cumplió mis espectativas, lo recomiendo. "

00
Ver más opiniones de clientes
  • 100% (1)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Español.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Libro de Cartón.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes