¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Beyond Bratwurst: A History of Food in Germany (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
384
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.1 x 16.4 x 3.0 cm
Peso
1.07 kg.
ISBN13
9781780232720

Beyond Bratwurst: A History of Food in Germany (en Inglés)

Ursula Heinzelmann (Autor) · Reaktion Books · Tapa Dura

Beyond Bratwurst: A History of Food in Germany (en Inglés) - Heinzelmann, Ursula

Libro Nuevo

32,66 €

34,38 €

Ahorras: 1,72 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 3 unidades
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 01 de Julio y el Jueves 04 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Beyond Bratwurst: A History of Food in Germany (en Inglés)"

Thanks to Oktoberfest and the popularity of beer gardens, our thoughts on German food are usually relegated to beer, sausage, pretzels, and limburger cheese. But the inhabitants of modern-day Germany do not live exclusively on bratwurst. Defying popular perception of the meat and potatoes diet, Ursula Heinzelmann's Beyond Bratwurst delves into the history of German cuisine and reveals the country's long history of culinary innovation. Surveying the many traditions that make up German food today, Heinzelmann shows that regional variations of the country's food have not only been marked by geographic and climatic differences between north and south, but also by Germany's political, cultural, and socioeconomic history. She explores the nineteenth century's back-to-the-land movement, which called for people to grow food on their own land for themselves and others, as well as the development of modern mass-market products, rationing and shortages under the Nazis, postwar hunger, and divisions between the East and West. Throughout, she illustrates how Germans have been receptive to influences from the countries around them and frequently reinvented their cuisine, developing a food culture with remarkable flexibility. Telling the story of beer, stollen, rye bread, lebkuchen, and other German favorites, the recipe-packed Beyond Bratwurst will find a place on the shelves of food historians, chefs, and spätzle lovers alike.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes