Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Bread and its Fortification: Nutrition and Health Benefits (Food Biology Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
417
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781498701563
N° edición
1

Bread and its Fortification: Nutrition and Health Benefits (Food Biology Series) (en Inglés)

Rosell Cristina M. Joanna Bajerska Und F. El Sheikha Aly: (Autor) · Crc Press · Tapa Dura

Bread and its Fortification: Nutrition and Health Benefits (Food Biology Series) (en Inglés) - Rosell Cristina M. Joanna Bajerska Und F. El Sheikha Aly:

Libro Físico

234,69 €

247,04 €

Ahorras: 12,35 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 06 de Junio y el Miércoles 19 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Bread and its Fortification: Nutrition and Health Benefits (Food Biology Series) (en Inglés)"

Today, bread supplies over half of the caloric intake of the world's population including a high proportion of the intake of Vitamins B and E. Bread therefore is a major food of the world. Bread was the main stables of the ancient Egyptian diet. Around 7,000 BC humans (probably Egyptians) somehow learned to grind grains in water and heat the mix on hot stoves to make unleavened bread. The art of bread making goes back to very early stages of different historical eras. Bread is an important part of the human diet, but for many people, it is much more than just providing macro- and micro-nutrients. Bread with their different types is influenced mainly by the nature of substrate and microorganisms involved in the fermentation. The components of bread depend on the type of bread and on practice and regulations operating in a country. They include basic components and other components (fortifying or enriching ingredients, emulsifiers, anti-fungal agents, anti-oxidants, enzymes and favoring agents, etc.). Bread and its Fortification for Nutrition and Health Benefits provides updated information in the area of bread and its fortification for health benefits. It serves as a useful reference book with recent advances in the areas of fermentation technology, bread microbiology, bread biotechnology, and bread biochemistry, which is related strongly to human health.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes