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portada Cooking with Spice (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
112
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
21.1 x 19.3 x 1.8 cm
Peso
0.54 kg.
ISBN13
9781616284794

Cooking with Spice (en Inglés)

Jennifer Newens (Autor) · Weldon Owen · Tapa Dura

Cooking with Spice (en Inglés) - Newens, Jennifer

Libro Físico

19,58 €

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 10 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Cooking with Spice (en Inglés)"

"Cooking with Spice" highlights over 30 spices used in favorite international cuisines. Organized by region, this collection of more than 40 recipes shows home cooks how to utilize their own spice racks to create dishes inspired by flavors from around the world. Filled with easy-to-prepare recipes, this book presents recipes from six major cuisines of the world whose home-cooking traditions embrace the use of spices. Chapters are organized by the country of origin: China & Southeast Asia features exotic satays and stir-fries plus home-style favorites seasoned with Asian flair; India offers easy curries, vindaloos and tandoori-style dishes that you can make any night of the week; the Middle East & North Africa shows how to re-create the exotic flavors of the Mediterranean, such as spiced stews, tagines, and kabobs; Europe offers spice-laden cuisine like fiery Italian pasta and pizza to paprika-rich braises of Hungary to cardamom-spiced baked goods of Sweden and many more; Latin America & The Caribbean touches on the food of central and south America, Cuba, and Jamaica with grilled, spiced-rubbed meats and fish, soups, and fragrant desserts; and North America embraces the proverbial melting pot with spiced seafood boils, creole-spiced dishes, dry-rubbed barbecued ribs, and Tex-Mex favorites. A primer on must-have spices for your pantry and tips for using them round out this unique take on cooking traditions around the world.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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